Helgens händelser

Ja, nu i helgen har det hänt lite saker. Först, varför uppdateringen e så sen beror på att datorn har puckat sig lite men nu e det bra igen. Jag har ju jobbat hela helgen och det har varit hårt. Många timmars arbete och väldigt stressigt, men det går det med. Tror jag hade 7 plåster på händerna efter lördagskvällen. Blödde hela tiden och fick ha handskar men de gick ju sönder hela tiden så jag packade in händerna i papper och tejp. En ny version enligt arbetskamraterna. Blev nog lite sjuk efter söndagen också då jag fick så himla ont i huvudet.


På lördagsförmiddan var det Regions Mästerskap i Skurup och jag hade både Sjöberg och Fia med mig. Hoppklassen började och Fia gick felfritt. Lyssnade jättebra och var koncentrerad. Inte ett dugg rädd. Skönt=). Sjöberg däremot var kanske inte toppen. 15 fel fick han! Lyssnade inte på mig, men jag tror att han spanade efter kaniner eftersom det fanns kaninskit på banan. Inte hans bästa förutsättningar kanske. Han stannade i alla fall framför ett hinder och tittade bort (antagligen kaniner eller nåt, men han stack inte!=) Han hoppade också nerfarten på bommen och stack sedan mot en tunnel i stället för slalom. Jag hann stoppa honom men han missade då slalomingången. Fy skäms. Men han vann den klassen i alla fall.

Agilitybanan hade nog bara en svårighet och där diskade sig många. En slalomingång ganska svår och en tunnelingång precis bredvid. Fia var duktig där också men missade slalom ingången och på raksträckan tryckte jag henne utanför ett hinder och hon tog det bakifrån. Annars ett bra lopp. Sjöberg fick en stor sväng vid slalomingången (skulle ha litat på honom där) men gick felfritt. Själ kunde jag nog kanske ha sprungit på lite bättre. Slutade tvåa där.

Klubben slutade på totalt andra plats, skiljde med ett poäng!! Nära men inte tillräckligt nära. Men vi tar det nästa år!


En tråkig nyhet är att min gammelmormor Anna-Lisa dog i helgen. Mormor hade hittat henne på sängen när hon skulle hämta sin hund som Anna-Lisa hade passat. Hade tydligen bara gått och lagt sig på fredagen och inte vaknat igen. Hunden som hon hade passat hade tydligen legat och vaktat henne i sängen, för hon hade inte druckit något och inte kissat inne. Hade legat där i två dagar! Väldigt synd, men vi var inte för så länge sedan och hälsade på så hon fick ju träffa oss ganska nyligen, om det hjälpte.


Idag som jag skrev detta, 11 augusti, är det 10 år sedan pappa dog. Tiden går snabbt....


Förra onsdagen var det agilityträning i Sjöbo där många klubbekipage träffades. Mycket bra bana som Jenny hade skaffat fram. Sjöberg var duktig men behöver lite mer träning på bommen. Fia var väldigt okoncentrerad men vi jobbade på vippen och lite slalom. Gick ganska bra. Får se om jag åker dit nästa gång, då e det Gunilla som har hand om det.


Nu framöver blir det kanske lite jobb i stallet och sedan e det jobb på lördag och agilitytävling på söndag.


Bye bye


Kommentarer
Postat av: Maria

Var med i min tävling där man kan vinna hår saker till ett värde av 800kr :)http://shocker.blogg.se/2008/august/vinn-overraskning.html

2008-08-11 @ 11:40:02
URL: http://shocker.blogg.se/
Postat av: L8 & grabbarnaHalloj!Tack för trevligt sällskap på Rm:et!

Bilder på dina hundar från RM ligger på min hemsida i galleriet..hoppas du gillar någon bild!

Stor KRAM

2008-08-13 @ 13:20:47
URL: http://l8ardin.cybersite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0