Helgen som gått


Nu i helgen har det hänt mycket och allt har gått i ett. I Fredags var det först skola och ett jättestort arbete skulle avslutas. Det slutade med att jag jobbade över två timmar i skolan! Efter det cyklade jag direkt till jobbet, en resturang i Blentarp som jag jobbar då och då på. Från klockan två till halv elva jobbade jag och jag kan säga att jag hade ont i fötterna på kvällen!

I Lördags var det födelsedag och man fick presenter och bullar på sängen, lyxigt. Sen var det agilitykurs från kl 10.00 - 14.00 för Caroline Lindqvist. Det är verkligen jätteroligt att träna för henne. Hon har alltid bra lösningar för allt. Något som jag verkligen behövde öva på var att alltid ha motivationen på topp. När jag springer snabbt springer Sjöberg snabbt. Så det blir ett beteende att öva in, att ALLTID GE ALLT! 
När jag kom hem sedan var det grillning, tårta och fler presenter! Presenter som jag fick var: En bärbar dator, en digitalkamera, ett mindgame, kläder, hudvårdsprudukter, böcker, idrottsshorts, pengar och en dag i malmö på akvariepiraten.
Inte lite fina saker kan man säga!

På söndagen efter det var det agilitytävling i Skurup med Fia. Jag är nöjd över dagen då jag vet vad som gick fel och vad jag ska göra för att förbättra det. Resultatmässigt gick det inte super men Fia tyckte det var jättekul, fick tom ett fnattanfall på den ena banan=).
Sen var det direkt till jobbet igen....

I måndags var det simning hela dagen i skolan. Först 200 m klädsim (riktigt tjocka kläder) jättejobbigt var det! Sen var det 1000m på tre olika simsätt. DSedan liräddning med livboj och docka och sen dyk övningar på djupt vatten.

Efter det har jag inte hunnit med mer förutom lite agilityträning idag (Tisdag). Tränade lite slalomingångar och svängar med Sjöberg och lite sug på olika hinder med Fia. Gick verkligen jättebra!

Nu närmast e det agilitytävling i Råådalen på lördag. Både Individuellt och i Lag, tar med både Sjöberg och Fia. Kanske kommer min moster på fredag oxå?!

En liten kul sak som hände i igår var att stalltjejerna hade ställt ut min bur på gårdsplanen och Emma fick genast syn på den. Hon tränar inte så mkt agility mendet är verkligen hennes allt. Hon låg där hela dagen, i fall hon fick följa med på agilitytävling som hon trodde att vi skulle på. Mamma och Magnus kallade in alla hundarna när de skulle iväg men hon vägrade gå ut ifrån buren, så hon fick stanna ute. Hobn låg tom kvar i buren när jag kom hem ifrån skolan ett par timmar senare och då blev hon jätteledsen när hon förstod att det inte blev någon agility, så kan det  

Ha det gött!

Kommentarer
Postat av: Jessica & vovvarna

Lite pinnplock & placingar ska vi väl ta i Råådalen, både med våra rutinerade stjärnor & de nya stjärnorna, lr hur? :-P Ha det gott så syns vi på lördag!!

2008-06-04 @ 11:06:28
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=JezzicaS
Postat av: mamma

Jag vill bara säga att jag är väldigt stolt över dig. Duktig i skolan, jobbet och flitig med hundarna. Hälsar också ett tack till alla som hjälper dig med agilityn.

Mamman

2008-06-17 @ 11:36:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0