Äntligen en blogg!

Nu äntligen har jag skaffat mig en blogg. Här kommer jag nog skriva om lite allt möjligt, som alla andra gör=) Antingen så lässer ni eller så bara skiter ni i det. Ni får göra precis vad ni vill i alla fall. Ni kan ju kommentera så jag vet på ett ungefär vilka som läser bloggen. Alltid kul!
image18
På senaste tiden har det väl inte hänt så mkt förutom massa prov, träning och försök att vila. Men det var i alla fall agilitytävling i Lund i söndags där jag tog med min ena jack russel terrier Fia. Första tävlingen för henne och man hade väl inga större förväntningar. Men ett par krav var att hon skulle komma igenom banan utan att få fnatt, kissa på banan eller att bara vara helt omöjligt okoncentrerad som hon kan vara på nya ställen. Hon förvånade mig väldigt mycket faktiskt! Väl på banan struntade hon i allt och var bara koncentrerad på banan och mig. I första klassen fick vi fem fel då hon stannade framför ett hinder och sen hoppade, men det var bara för att jag ville få en bra sväng.
I andra loppet var vi felfria! Men mest nöjd var jag över vippen där hon gick ända fram! Pinne och hela köret blev det där och det kunde väl inte börja bättre på tävlingskarriären. Men det gick nästan för bra. Jag vill först och främst att hon ska vara säker och kunna alla hinder innan hon blir uppflyttad. Men det fixar vi med tiden. Men det var kul att det gick bra.

Idag fyller min farfar år så jag skickade lite blommer och så till honom. Kul att han blev glad för det. Jag ska även skicka en blomma till lördag (31 maj) så att han kan sätta det på pappas grav. Han skulle fylla år då. Samma dag som jag fyller år! Så det blir lite olika saker man tänker på på ens födelsedag. Men man kan ju inte styra över allt. Väldigt många minnen som kommer tillbaka när man väl börjar tänka på allt igen...

Sommarjobb, Födelsedag och Agilitykurs denna helgen. Fullt upp kan man säga. Skönt att vi sluter skolan om (bara och bara) två veckor!Ha det gött så länge!


Kommentarer
Postat av: Camilla

Du är duktig med dina hundar. Tänk att du har ytterligare en hund påväg upp i karriären i agility nu! Grattis på din kommande födelsedag. Undrar om dina föräldrar hunnit skaffa nån present....?

2008-05-28 @ 21:44:54
URL: http://www.stallkarupslund.se
Postat av: Eva-Lena

Äntligen har du skaffat en blogg Jojjo med bilder och alls så man kan följa dina bravader. Din farfar och jag är så stolta över dig och jag vet att din PAPPA hade varit det också. Många kramar från Falkenberg. Ha en underbar födelsedag!Tänker ofta på dig och Syrran din!

2008-05-28 @ 22:27:16
Postat av: mormorn´

Ojsan! Vilken fin blogg!
Många fina bilder!
Jag kommer att försöka läsa allt!
Verkligen roligt med Fia - duktig hund. Men, matten är
en duktig matte så då blir det så här.
Kram mormor, Ramel & Acta

2008-05-29 @ 14:41:16
Postat av: Mostern

Hej min älskade systerdotter! Vilken otroligt fin blogg. Är det någon blogg jag ska följa så är det självklart denna! Nu fyller vi år igen :-) Vad blir det denna gång 50-års kalas! Grattis, grattis så länge!
Kramar från Stockholm

2008-05-30 @ 13:58:20
Postat av: Sofia

STORT GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÖNSKAR SOFIA OCH RAGNAR MED DJUR!!! Kram

2008-05-31 @ 16:33:26
Postat av: mormor

Har just suttit och läst det mesta eftersom jag inte tittat i din blogg på ett tag. Grattis till helgens resultat - synd på certet! - du är dock den coolaste tjej jag känner så du tar det med ro. Tycker att du också tänker förståndigt med träningen!

Roligt att Fia går så bra!

Morfar å jag fixar med förråd och lite allm städning och idag ska han hämta sin nya cykel så tar vi en tur.

Pussåkram åsså hörs vi! /mormor

2008-07-09 @ 13:57:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0